در پی حواشی پررنگ اجرای گروه موسیقی دو نفره بریتانیایی «باب ویلن» در جشنواره موسیقی گلاستونبری، میا خلیفه، فعال رسانهای لبنانیتبار، با انتشار مطالبی در شبکههای اجتماعی از این گروه حمایت کرد و واکنشها به اجرای آنها را «مصادیق تبعیض رسانهای» دانست.
گروه باب ویلن که به اجراهای اعتراضی و اشعار سیاسی شهرت دارد، در بخشی از برنامه خود شعاری علیه ارتش اسرائیل سر داد که در پخش زنده بیبیسی نیز منعکس شد.
این موضوع موجی از انتقادها را از سوی رسانههای حامی اسره و برخی سیاستمداران غربی به دنبال داشت.
در واکنش به این جنجال، میا خلیفه با انتشار استوریهایی در اینستاگرام و مطالبی در پلتفرم ایکس با حمایت از گروه مذکور نوشت: «وقتی گروهی اسرائیلی، در شعری خواستار مرگ من، دوا لیپا و بلا حدید شد، هیچکس واکنشی نشان نداد.
اما حالا که باب ویلن از پایان دادن به ارتشی که دستش به خون هزاران انسان بیگناه آغشته است سخن گفته، همه معترض شدهاند.»
وی در ادامه این اتفاق را «بازی با معیارهای دوگانه» توصیف کرده و آن را نشانهای از «بایکوت صدای مخالف» در فضای رسانهای بینالمللی خواند.
از سوی دیگر، آنتونی فانتانو، منتقد مطرح موسیقی نیز در حمایت از این گروه نوشت: «واکنشها به اجرای باب ویلن بخشی از روند گسترده سانسور و سوءاستفاده رسانهای است که در آن، صداهای منتقد اسرائیل فوراً سرکوب میشوند.»
این در حالی است که باب ویلن از معدود گروههای فعال در موسیقی بریتانیاست که در متن ترانهها و مواضع عمومی خود، صراحتاً از فلسطینیان حمایت کردهاند.
اکنون و در پی حمایت صریح میا خلیفه، بار دیگر بحث آزادی بیان و خطوط قرمز سیاسی در حوزه هنر، به کانون توجه افکار عمومی بازگشته است.