زوال اخلاق یا فقر جنسی

زوال اخلاق یا فقر جنسی

نویسنده: عبدال بشیر فکرت، استاد دانشگاه

یکی از دوستان بنده حسابِ مستعاری با نام دخترانه داشت و معمولاً به نحوی فعالیت می‌کرد که کمتر مورد سوءظن قرار گیرد.

بسیاری از کاربران نام‌آشنای فِسبوک هم‌رکاب او بودند و پیام‌های وی از آن دریچه‌ بسیار بیشتر از حساب اصلی‌اش بیننده و بازتاب داشت. تا دیرها کسی نمی‌دانست و من نیز نمی‌دانستم که حساب مزبور حقیقی نیست و فرد دیگری در ورای فرمان آن نشسته است.

از قضا روزی نکته‌ای گفته شد که با مطلبِ منتشره از حساب مستعار همخوانی داشت و از آن پس، تیر از کمان خطا خورد و معلوم شد که در عقب آن حساب جعلی چه کسی قرار دارد.

پس از این رویداد، موصوف گه‌گاهی حساب مستعارش را می‌آورد و نشان می‌داد که چه کسانی به وی پیام گذاشته ویا تماس گرفته‌اند و چه خواست و آرزوهایی در سر داشته‌اند.

اگر از اقلیتی محترم و انگشت‌شمار بگذریم، بقیه هر چه پیام و تماس آمده بود، یا پیشنهاد ازدواج و ابراز عشق و علاقه بود، ویا هم پرس‌وجو از اقامتگاه این دخترخانم، پیشنهاد سیروسفر، ناسزاگویی، آزار جنسی و چیزهایی از این قبیل. جالب بود که هواخواهان این دخترخانم را عمدتاً جوانان و افراد میان‌سال تشکیل می‌داد و برخی از آنان خودشان‌را تاجر ملی، شاعر و نویسنده، رئیس فلان اداره و غیره نیز معرفی می‌کردند.

این تجربه‌ی کوچک نشان می‌داد که چقدر زیرساخت‌های فرهنگی ما تخریب شده است و این تخریب، بیش از آنکه به طبقه‌ی خاصی تعلق داشته باشد، کمابیش همه‌ی گروه‌های اجتماعی را در بر دارد و از شاعر تا تاجر، و از رئیس تا نگهبان دروازه و از ملا تا مکتبی و … را در کام خود فرو برده است.

روی این حساب، تصوّری که فقط گروه اجتماعی خاصی را مسئول همه‌ی بحران کشور و به‌ویژه وضع اسف‌بار زنان در طی چند دهه‌ی اخیر می‌داند، نادرست و ساده‌اندیشانه است.
اینک که محرومیت ملیونی دختران از تحصیل نیز بر حجم مشکلات زنان افزوده شده است، شما می‌توانید عمق فاجعه‌ی جاری در ما را حدس بزنید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://khorasantimes.com/?p=11763

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.