رومان زلفا، اثر تازه سیامک هروی، یکی از رومان نویسهای معروف کشور منتشر شد.
سیامک هروی، خالق این اثر در صحفه رخنامهاش نگاشته است که خوانش این اثر توسط بصیر آهنگ و استاد محمد رنجبر صورت گرفته و ویراستاری آن نصیر ندیم نموده است.
آقای هروی، در ادامه افزوده است که صفحهآرایی این اثر توسط نویسنده رومان صورت گرفته و شاعر دوبیتیهای “پریجو” سیدضیاءالحق “سخا” میباشد.
نویسنده همچنان در مورد این اثر نگاشته است که خط و طرح جلد آن توسط عصمتالله احراری؛ و در خزان ۱۴۰۳هـجری خورشیدی و در ۲۸۶ صفحه این اثر زیور چاپ یافتهاست.
از سوی هم، نصیر ندیم، ویراستار رمان زلفا در طی یاداشتی نوشته است که البته توفیق این را داشتم که کتاب «زلفا» را پیش از چاپ به عنوان ویرایشگر بخوانم و از همین نشانی است که با روایت نویسنده همراه شدم. با او به باغ اساطیر هری سفر کردم و کوچههای تاریخی هرات را از نخستین مرزبان تا شیدایی دختران عاشق قدم زدم . برای همین به عاشقان ادبیات خواندن «زلفا» و این سفر جادویی با کلمات را پیشنهاد میکنم.
او د ادامه افزوده است که رمان «زلفا» توانسته است با بهرهگیری از اسطورههای باستانی، پل محکمی میان گذشته و امروز برقرار کند. این اثر نشان میدهد که اسطورهها، فراتر از قصههایی کهن، میتوانند بهعنوان راهنماهایی معنوی و فرهنگی در زندگی چهبسا بسیاری وقتها پراکنده و گاهی بیجهت امروزی ایفای نقش کنند.
آقای ندیم همچنان در ادامه افزوده است که «زلفا» با استواری این میراث کهن را به عرصهی واقعیتهای معاصر میآورد و راهی برای بازاندیشی ارزشهای اخلاقی و هویتی در دنیای پرآشوب امروز پیش پای ما میگذارد.
در ادامه یاداشت ویراستار این اثر آمده است که این رمان با هوشمندی از کهنالگوها نه صرفاًبهعنوان روایتهای تاریخی، بلکه بهعنوان ابزارهایی زنده و پویا برای درک عمیقتر مسائل امروز استفاده میکند. «زلفا» نشان میدهد که چگونه میتوان از اسطورهها برای بازسازی هویت جمعی، بازیابی معنای زندگی و ایجاد پلهایی میان گذشته و آینده بهره برد.
او در اخیر نگاشته است که در جهانی که اغلب ارزشهای انسانی در آن کمرنگ شدهاند، «زلفا» به ما یادآوری میکند که منابع خرد و الهام میتوانند عادیترین اشارهها و جزییات زندگی باشند و ما را به پرسش درباره خود، جامعه و جایگاهمان در جهان وادار کنن.