آسترالیا به قربانیان جنگ در خراسان‌افغانستان غرامت می‌پردازد

آسترالیا به قربانیان جنگ در خراسان‌افغانستان غرامت می‌پردازد

استرالیا نحوه‌ی پرداخت غرامت به خانواده‌های افرادی که به‌طور «غیرقانونی» توسط نیروهای این کشور در خراسان‌افغانستان کشته و یا متضرر‌ شده‌اند را مشخص کرد.

این کشور گفته است‌که حاضر است‌ به خانواده‌های قربانی‌ها غرامت بپردازد و نحوه‌ی آن را هم مشخص کرده است.

گفتنی است‌که در بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶، دست کم ۳۹ غیرنظامی توسط نیروهای استرالیایی در خراسان‌افعانستان کشته شدند.

بر اساس گزارش جنایات جنگی در استرالیا، نیروهای ویژه‌ی امنیتی این کشور به قتل ۳۹ زندانی، کشاورز یا غیرنظامی در خراسان‌افعانستان متهم ‌شده‌اند.

در ماه جوزای سال گذشته وزارت دفاع استرالیا اعلام کرد که کشورش به دنبال راهی برای پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان جنایات جنگی ادعایی در این کشور است.

رسانه‌های استرالیایی گزارش داده که اکنون حکومت این کشور اعلام کرده که مقررات نحوه‌ی پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان را مشخص کرده است.

براساس این مقررات، استرالیا یک وکیل جدید برای ارزیابی غرامت تعیین می‌کند تا ادعاهای جنایات جنگی را بررسی کند، اما تاکنون مشخص نشده است‌که وکیل مدافع چه‌کسی خواهد بود.

در بررسی و تحقیقات این وکیل باید دلایل معقول و مستندی درباره‌ی قربانی یا خسارات مالی که بر غیرنظامیان وارد شده را تثبیت کند تا بر اساس آن غرامت پرداخت شود. افزون بر آن، قربانی و یا افراد متضرر نباید عضو یک سازمان تروریستی باشد.

سخن‌گوی وزیر دفاع استرالیا گفت که این کشور متعهد به اجرای توصیه‌هایی درباره‌ی پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان و متضرران است‌که شامل ایجاد مسیر جبران خسارت می‌شود.

هم‌زمان، سخن‌گوی وزارت امور خارجه‌ی استرالیا نیز در بیانیه‌ای گفت: «ایجاد طرح غرامت برای قربانیان خراسان‌افعانستان نشان‌دهنده‌ی یک گام مهم رو به جلو است.»

گفتنی است‌که استرالیا تصمیم برای پرداخت غرامت را در حالی اتخاذ کرده است‌که در ماه جوزای پار سال دادگاه فدرال استرالیا رابرتز اسمیت، پر افتخارترین کهنه‌سرباز استرالیایی را به قتل چهار افغانستانی، متهم کرد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://khorasantimes.com/?p=11044

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.